GAVEIDEER

Det er ikke altid let at finde den helt perfekte gave til den man holder af. men her har vi prøvet at gøre det nemt at finde den perfekte gave til netop det budget som du har.

Vi har også fundet vores mest populære smykkesæt, hvis du er på udgik efter flere dele der passer sammen. Mange vil gerne have flere smykker i samme serie. Derfor kan du nedenfor besøge vores side med smykkesæt og blive inspireret af de mange smukke serie-designs fra CHRISTINA.

Gå til smykkesæt

God og personlig gaveidé

Leder du efter en god og personlig gave til din kæreste, ven, veninde, mor eller et nært familiemedlem? Så bør du overveje et købe et smykke fra CHRISTINA.

Et smykke er en fantastisk gaveidé til en person, som du gerne vil vise, hvor meget du holder af og værdsætter. Det kan være både et armbånd med charms, en ring, et sæt øreringe, en halskæde, et Collect ur eller et klassisk armbånd. Særligt sidstnævnte er en oplagt gaveidé, hvis du er på udkig efter en personlig gave til en, du holder af. Et charm-armbånd kan nemlig symbolisere alle de vigtige øjeblikke og personer i modtagerens liv, og kan således være en gave, som er lige så meningsfuld, som den er smuk. Det væsentligste er dog ikke hvilket smykke, du vælger at give i gave, men at det passer til modtagerens stil og personlighed.

Hos CHRISTINA finder du et stort udvalg af flotte, håndlavede og danskdesignede smykker. Vi har smykker, som passer til alle budgetter og smykker som variere i både design, materialer og farver. Du finder derfor helt sikkert et smykke hos os, som passer til en, du holder af.

En smykkegave til én, du holder af

Et smykke kan gives til stort set alle i ens liv uanset køn og alder, som man har en tæt relation til. Man kan på mange måder kalde et smykke for en universel gave, som kan bringe glæde og mening til både modtageren og giveren.

Hvis du er på udkig efter gode og personlige gaveideer, bør du derfor helt klart overveje at give et smykke – uanset om det er en gave til studenten, en gave til konfirmanden, en gave til kæresten eller en gave til veninden.

Perfekt gave til studenten

At blive student er en stor milepæl i livet, som fortjener at blive fejret med en særlig og personlig gave. Derfor er et smykke den perfekte gave til en student, da den både er personlig og vil minde modtageren om den store dag hver gang smykket bæres.

Studentergaver i form af smykker kan også have en symbolsk betydningen for studenten, da den kan repræsentere deres præstation på uddannelsen, det hårde arbejde og den særlige tid på gymnasiet.

Smykkegave til konfirmand

En anden vigtig begivenhed i livet, som også fortjener en betydningsfuld gave, er konfirmationen.

En smykkegave til konfirmanden er en perfekt gave, da det vil minde den unge om den store dag. Samtidig vil konfirmanden helt sikkert elske at bære smykket til konfirmationsfesten og Blå Mandag.

Personlige smykker til mor er altid et hit

Hvis du gerne vil give en personlig gave til din mor i Mors Dags-gave, er et smykke et oplagt valg. En buket blomster, en æske chokolade eller en tur i biffen er også en god gave, men det er ikke en gave, som vil vare i mange år og som er lige så personlig som et smykke.

Et smykke er den perfekte måde at vise, hvor meget du holder af din mor og hvor taknemmelig du er for hende. Det er en gave for livet, som kan bæres hver dag, hvor hun vil blive mindet om den uerstattelige rolle hun har som mor.

Hos CHRISTINA har vi et stort udvalg af smukke mors dags gave smykker. Vi har både ringe, armbånd, halskæder og meget mere. Du finder derfor helt sikkert et smykke, som passer til din mors personlighed og stil.

Giv et smykke til din veninde

At give et smykke til din veninde, er en vidunderlige måde at vise hende, hvor meget hun betyder for dig. Et smykke kan være et symbol på det tætte bånd I har, og markere jeres venskab. Det kan fx være et smykke, som symboliserer den dag, hvor I blev veninder, hvor I mødtes eller en interesse I har til fælles, som gør, at I er blevet tætte.

Personlige gaver er gaver med omtanke

Når det kommer til personlige gaver, er en smykkegave formentlig noget af det mest personlige, man kan give. Et smykke er nemlig en gave, som kan vare evigt, og som kan blive et symbol på et særligt øjeblik eller en vigtig person i modtagerens liv, som vedkommende vil blive mindet om hver gang smykket bæres.

Et smykke er en perfekt gaveidé, hvis du ønsker at udtrykke din værdsættelse af modtageren på en måde, som ikke altid kan udtrykkes med ord. Her er et smykke en god måde at vise, hvor meget du holder af personen og hvad vedkommende betyder for dig.