Betaling

Hvornår trækkes betalingen?

Når du afgiver en ordre, vil dit betalingskort blive valideret, og du vil derefter modtage en e-mail, der bekræfter modtagelse af din ordre. Betaling sker først, når vi har afsendt din ordre fra vores lager. Hvis dit kort ikke accepteres, går betalingen ikke igennem, og du får straks besked om, at betalingen mislykkedes. Bemærk, at nogle kortudstedere vil beholde pengene for det tilsvarende købsbeløb, selvom betalingen er uautoriseret, det betyder, at du ikke vil kunne få adgang til pengene i kort tid. Når en vare er udsolgt, vil nogle kortudstedere holde pengene i henhold til det ønskede købsbeløb, så du ikke har mulighed for at få adgang til pengene i en kort periode. Afhængig af kortudsteder kan beløbet reserveres i op til 30 dage Ordrer der er betalt med gavekort eller voucher/rabatkode udbetales med disse ved returnering.

Levering

Hvor lang er leveringstiden?

Vi begynder at pakke din ordre, så snart vi modtager din ordre. Leveringstiden er 3-4 hverdage for alle pakker med levering i Tyskland. Ved levering uden for Tyskland er leveringstiden 1-2 uger.

Jeg ser, at en bestemt vare er på restordre - hvornår kan den leveres?

Du er velkommen til at sende en e-mail til vores kundeservice@bychristina.com eller ringe til +4570270044, hvor vi giver dig en tidshorisont for levering.

Hvilke forsendelsesmetoder kan jeg vælge?

Vi sender med GLS. Du kan vælge, om du vil afhente din pakke i nærmeste pakkeshop - privat hjemme eller på jobbet. Leveringstiden er 3-4 hverdage.

Kan jeg ændre forsendelsesmetoden?

Når du har modtaget din faktura på mail, er det ikke muligt at annullere eller ændre din ordre.

Hvor leverer CHRISTINA?

Christina leverer gratis til alle adresser. Hvis du ønsker at levere til et andet land end Tyskland, er prisen for levering inden for EU € 10. Prisen for levering uden for EU er € 15.

Kan jeg spore min ordre?

Når din pakke er afsendt af os, modtager du en e-mail fra GLS med dit sporingsnummer, dog kan det tage et par timer, før du kan spore din pakke. Det skal først registreres hos GLS.

Jeg har ikke modtaget min pakke, hvad kan jeg gøre?

Hvis du ikke har modtaget din pakke inden for den angivne leveringstid, bedes du kontakte os på kundenservice@bychristina.com. Så hjælper vi dig gerne med at finde din pakke.

Kan jeg annullere min ordre?

ingen For at kunne levere din ordre så hurtigt som muligt, starter vi processerne umiddelbart efter afgivelse af ordren. Hvis du ikke længere ønsker din ordre, skal du returnere din pakke til os ved modtagelsen

Kan jeg ændre en ordre efter den er blevet bestilt?

Nej desværre ikke. I vores bestræbelse på at sikre den hurtigst mulige levering, startes processerne straks med ordren. Det betyder, at vi ikke kan ændre nogen information eller produkter, når du har afgivet din ordre.

Returnering og ombytning

Kan jeg returnere en vare købt online til en fysisk butik?

Nej, det er ikke muligt at bytte/returnere en vare købt på www.bychristina.com i en butik.De skal udskiftes på bychristina.com.

Kan jeg bytte en vare til en anden størrelse?

Hvis du ønsker at ombytte en vare til en anden størrelse, skal du afgive en ny ordre og returnere den eller de varer, du ønsker at bytte. Varen vil blive returneret i sin originale emballage. Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte kundeservice på +4570270044.

Jeg ønsker at returnere min online ordre, men jeg ønsker ikke at bruge din retur. Er det i orden?

Vi anbefaler, at du bruger den GLS returlabel, som vi sendte dig sammen med din faktura. Hvis du returnerer en vare uden at benytte dig af vores returaftale, er du ansvarlig, hvis din pakke er bortkommet eller beskadiget, inden den når os Din pakke skal sendes til følgende adresse: CHRISTINA - Cypresvej 8-10- 7400 Herning, Danmark

Mit smykke er modtaget, men det er beskadiget/defekt. Hvad skal jeg gøre?

Kontakt venligst vores kundeservice hurtigst muligt inden for 14 dage på telefonnummer +4570270044 (mandag - fredag ​​kl. 8.00-14.00) eller send os en e-mail til kundenservice@bychristina.com

Jeg har modtaget den forkerte vare / eller der mangler en vare. Hvad skal jeg gøre?

Kontakt venligst vores kundeservice på telefonnummer +4570270044 (mandag - fredag ​​fra kl. 8 til 14) eller send os en mail til kundeservice@bychristina.com, så står vi klar til at rette fejlen.

Jeg har ikke modtaget min ordre, hvad skal jeg gøre?

Hvis du ikke har modtaget din ordre inden for den af ​​os angivne leveringstid, bedes du kontakte vores kundeservice på telefonnummer +4570270044 (mandag - fredag ​​kl. 8.00 til 14.00) eller sende os en e-mail til kundenservice@bychristina.com, og vi vil være klar til at rette fejlen.

Prisen på den vare, jeg købte, har ændret sig, siden jeg modtog den. Kan jeg få en refusion?

Vores priser kan ændres i overensstemmelse med trends, lagerbeholdninger og efterspørgsel fra vores kunder. Derfor kan vi ikke foretage en refusion.I henhold til lovgivningen i Danmark har du ret til at fortryde dit køb og få fuld tilbagebetaling.Vi tilbyder dette inden for 30 dage efter modtagelse af ordren.

Hvor lang tid vil det tage at få min refusion?

Når vi modtager din returpakke, behandler vi din refusion, og du vil modtage en e-mail med besked om, at returneringen er blevet godkendt. Du hører fra os inden for 2-5 hverdage fra den dag, vi modtog din returnerede vare. Bemærk venligst, at afhængigt af din bank kan det tage op til 10 dage at modtage din refusion. Vi refunderer det kreditkort, der blev brugt til det oprindelige køb.

Hvordan ved jeg, at CHRISTINA har modtaget min returnerede pakke?

Du vil modtage en e-mail med besked om, at varen er modtaget, og pengene er refunderet. Sørg for at opbevare din følgeseddel.