Sådan skaber du din egen drøm

Med et CHRISTINA Collect ur har du mulighed for at tilføje specielle og unikke elementer til dit ur. Vores Collect-kollektion giver dig mulighed for at personliggøre dit ur, så det afspejler netop den DU er.

1 af 3

Elementer og topringe

Med et CHRISTINA Collect ur har du mulighed for at tilføje specielle og unikke elementer til dit ur. Collect-kollektion giver dig mulighed for at personliggøre dit ur, så det afspejler netop den DU er. Collect-ure har stilfulde topringe i forskellige farver, ægte ædelsten og safirkrystaller. Safirglas er meget stærkt og mere ridsefast end det almindelige glas, der bruges i ure. Faktisk er det kun en diamant, der kan ridse en safirkrystal. Du kan placere elementerne fra CHRISTINA direkte i urskiven, og du kan tilføje så mange forskellige elementer, du vil. "Diamonds Are A Girl's Best Friend" og derfor har CHRISTINA et stort udvalg af ægte ædelsten at vælge imellem. Rubiner, safirer, diamanter og topas er alle elementer, som du kan tilføje til dit Collect-ur hurtigt og nemt - du skruer glasset af og indsætter derefter elementerne, nemt!

Elementer

Christina lædersæt til Collect ur

Et CHRISTINA lædersæt består af to læderremme, to T-stænger og to låse af rustfrit stål, forgyldt rustfrit stål, rosaforgyldt rustfrit stål eller sortbelagt rustfrit stål. T-Bars fastgør dit Collect-ur til remmen, og de to magnetiske spænder sikrer, at du nemt og problemfrit kan lukke og åbne dit lædersæt.

Læderremme til ure

Langt mere end blot et ur

Et ur er langt mere end blot et praktisk redskab til at holde styr på klokken. Et ur er i høj grad også et smykke og et personligt tilbehør, som kan afspejle hvem du er, din personlige stil, smag og personlighed. Men hvordan kan du gøre dit ur endnu mere personligt? Det kan du gøre ved at vælge et CHRISTINA Collect ur, som giver dig mulighed for at personliggøre dit ur.

Ved at tilføje unikke elementer til din urskive, som du kan gøre med CHRISTINA Collect ure kan du give dit ur et helt nyt udseende. Det kan være små detaljer som fx forskellige farver, sten, bogstaver, tal, sætninger, symboler og meget andet. Det kan være elementer, som ikke blot er smukke at se på, men som også er en måde at vise din personlighed på og som kan fortælle en historie om dig og dine oplevelse. På den måde fungerer vores Collect kollektion som charms til et ur. Et ur med charms er en nem og sjov måde at skabe et personligt ur på.

Hvis du vil have et ur, som skiller sig ud og afspejler din individualitet og stil, skal du vælge et CHRISTINA watches ur med charms.

Stort udvalg af charms til CHRISTINA ur

Du finder et stort udvalg af elementer og charms til vores CHRISTINA collect-ure, som du kan sætte direkte omkring urskiven. Du kan tilføje lige så mange elementer, som du har lyst til. Vi har et stort udvalg af bl.a. ægte ædelsten, såsom rubiner, safirer, diamanter og topaser og i mange forskellige størrelser, former, farver og designs.

Du kan med andre ord let sammensætte et ur, som passer perfekt til din personlige præference, stil og personlighed. Du kan vælge elementer, som repræsenterer dine interesser, hobbyer eller som har en personlig betydning. Elementer kan også være små påmindelser om særlige øjeblikke i dit liv eller personer, som du ønsker at huske på, hver gang du ser på dit ur.

Tilføj og skift let elementer på dit CHRISTINA Collect-ur

Det smarte ved vores unikke Collect-ur kollektion er at du nemt og hurtigt kan udskifte de forskellige elementer på dit ur selv. Du kan fx tilføje en charm med en særlig betydning og skifte den ud alt efter anledningen. Det er en sjov og kreativ måde at skabe et særligt tilbehør til en særlig anledning.

Har du fx et CHRISTINA læderarmbånd med ur, og vil du gerne have et bestemt element på til en særlig begivenhed kan du selv tage det pågældende element af og på, som det passer dig. Du kan med andre ord have ét eller flere elementer på til hverdag og andre elementer på til særlige anledninger. Med et CHRISTINA Collect-ur er det kun fantasien, der sætter grænser.

Det eneste du skal gøre, er at skrue glasset af, hvorefter du sætter elementerne ind.

Er du på udkig efter et særligt element til dit CHRISTINA watch, står vi altid klar til at hjælpe dig med at vælge det helt perfekte ur til lige præcis dig.